Exploring beauty

Trendurile anului 2017 în materie de makeup aduc o reinterpretare a anilor ’80. Orange, roz, nuanțe metalice, culori indrăznete, blush aplicat sus pe obraz, totul este sub forma unui joc, astfel încât se pot crea, de la cele mai naturale la cele mai extravagante look-uri.
Conform www.pantone.com, sursa de inspirație a nuanțelor caracteristice sezonului este mediul inconjurător, culorile naturii, nuanțe de albastru, verde și o serie de tonuri calde de la roz pal la roșu vibrant.
Cu o experientă vastă în makeup, Adina Trohin mi-a propus un machiaj de primăvară, pastelat în care se regăsesc nuanțele de roz, propuse de www.pantone.com pentru sezonul curent.
Cu un accent relaxat, fără a ține cont de precizia machiajului și de liniile foarte definite, Adina a reușit să surpinda cel mai bine starea mea de spirit. Nu a fost vorba despre reproducerea exactă a unui trend, ci despre o interpretare personală și jucăusă: ten proaspăt și luminos, pomeți strălucitori, atingeri de roz, sprâncene naturale și…un zâmbet larg! makeup makeup makeupMakeup: Adina Trohin

Hairstyle: Adriana Lucovici

Photo: Hreniuc Alexandru

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Ce mâncăm la Timișoara Street Food Festival?

În perioada 10-13 mai ne-am delectat papilele gustative cu unele dintre cele mai gustose ...

Top 10 produse de beauty sub 49,90 de lei!

Apa micelară profesională Cupio Adesea îmi demachiez tenul și ochii cu apă micelară, fiind ...

Top 3 seruri cu acid hialuronic pe care merită să dai banii

În zilele noastre există foarte multe produse de frumusețe și este foarte greu să ...