7 zile în Hurghada – Egipt la 195,49euro/persoană cu plecare din Budapesta

Daca vrei evadezi din rutina zilnică și experimentezi o vacanță de vis la malul Marii Roșii, am gasit o ofertă specială pentru tine! Iți prezentăm o vacanța în Hurghada, Egipt, cu plecare din Budapesta ( cu Wizz Airîn data de 11 aprilie și întoarcere în data de 18 aprilie, la un preț incredibil de avantajos. Oferta este de numai 89,14 euro de persoană, dar nu include costul bagajului de cală.

Pe durata sejurului, vei putea savura temperatura excelentă, cu o medie de 30 de grade Celsius, ceea ce îți permite te bronzezi în voie și te răcorești cu un cocktail delicios la orice ora din zi sau din noapte. Iar dacă ești pasionat de sporturi nautice, vei fi încântat afli poți practica scufundări, snorkeling, windsurfing sau parasailing în zonă.

Dar cea mai bună parte a acestei oferte este prețul incredibil de mic al hotelului, care costa doar 106 euro de persoană pentru întreaga perioada de sejur si are micul dejun inclus. Rezervare hotel: https://www.agoda.com

Astfel, vei putea beneficia de cazare într-un hotel de 3 stele cu toate facilitățile necesare pentru o vacanță relaxantă și liniștită.

 

Tags:

You May Also Like

Bilet de avion spre Miami din Timișoara la 455 euro/persoană

Cine nu visează la Miami? Cu doar 455euro poți să ajungi în una dintre ...

El Medano

El Medano, Playa Sur – Tenerife

El Medano este cel mai vechi centru de windsurf, începându-și activitatea din anul 1982. ...