WERK – great place in Hunedoara

La doar 5 min de Castelul Corvinilor am descoperit unul dintre cele mai frumoase restaurante/social pub-uri. Localizat într-o clădire industrială, acest loc reușește să uimească prin simplitate și bun gust.
Fie că doriți să degustați bunătățile culinare cu o gamă variată de posibilități sau doriți să savurați o cafea în lounge-ul încăperii, Werk oferă locul ideal. De asemenea, tot aici veți găsi o terasă drăguță, perfectă pentru zilele de vară dar și un spațiu perfect pentru organizarea de evenimente.
Ce ne-a impresionat cel mai mult a fost rapiditatea cu care am fost serviți și raportul calitate/ preț. Veți putea lua prânzul cu meniu complet (3 feluri) și băuturi la doar 120 lei/ 2 persoane. Mâncarea este delicioasă iar desertul…mmm. Noi am rămas cu o impresie bună, sperăm că v-am convins și pe voi. ?
Așadar, dacă mergeți să vizitați Castelul Huneiazilor, nu ratați această locație. Vă lăsăm câteva fotografii să vedeți despre ce este vorba.

Kisses, ExpLovers 

WERK -restaurant si social pubWERK -restaurant si social pub Restaurant Hunedoara Restaurant Hunedoara Restaurant Hunedoara

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Coffee in bed

Coffee in bed

Cine nu adoră zilele libere când pur și simplu te trezești fără să ai ...

Ce mâncăm la Timișoara Street Food Festival?

În perioada 10-13 mai ne-am delectat papilele gustative cu unele dintre cele mai gustose ...

Boho Bar Belgrad

Dacă tot hotărâsem să petrecem un weekend în Belgrad, am căutat unele dintre cele ...