WERK – great place in Hunedoara

La doar 5 min de Castelul Corvinilor am descoperit unul dintre cele mai frumoase restaurante/social pub-uri. Localizat într-o clădire industrială, acest loc reușește să uimească prin simplitate și bun gust.
Fie că doriți să degustați bunătățile culinare cu o gamă variată de posibilități sau doriți să savurați o cafea în lounge-ul încăperii, Werk oferă locul ideal. De asemenea, tot aici veți găsi o terasă drăguță, perfectă pentru zilele de vară dar și un spațiu perfect pentru organizarea de evenimente.
Ce ne-a impresionat cel mai mult a fost rapiditatea cu care am fost serviți și raportul calitate/ preț. Veți putea lua prânzul cu meniu complet (3 feluri) și băuturi la doar 120 lei/ 2 persoane. Mâncarea este delicioasă iar desertul…mmm. Noi am rămas cu o impresie bună, sperăm că v-am convins și pe voi. ?
Așadar, dacă mergeți să vizitați Castelul Huneiazilor, nu ratați această locație. Vă lăsăm câteva fotografii să vedeți despre ce este vorba.

Kisses, ExpLovers 

WERK -restaurant si social pubWERK -restaurant si social pub Restaurant Hunedoara Restaurant Hunedoara Restaurant Hunedoara

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Pregătiri pentru nuntă

Am povestit cu revista Altfel despre nunta noastră: de la momentul cererii în căsătorie ...

Unde mergem în weekend în Timișoara

LUMEN De la orele 20:00 ( 7-8 octombrie ) vă recomandăm “Lumen“, un spectacol ...

makeup

Exploring beauty

Trendurile anului 2017 în materie de makeup aduc o reinterpretare a anilor ’80. Orange, ...