WERK – great place in Hunedoara

La doar 5 min de Castelul Corvinilor am descoperit unul dintre cele mai frumoase restaurante/social pub-uri. Localizat într-o clădire industrială, acest loc reușește să uimească prin simplitate și bun gust.
Fie că doriți să degustați bunătățile culinare cu o gamă variată de posibilități sau doriți să savurați o cafea în lounge-ul încăperii, Werk oferă locul ideal. De asemenea, tot aici veți găsi o terasă drăguță, perfectă pentru zilele de vară dar și un spațiu perfect pentru organizarea de evenimente.
Ce ne-a impresionat cel mai mult a fost rapiditatea cu care am fost serviți și raportul calitate/ preț. Veți putea lua prânzul cu meniu complet (3 feluri) și băuturi la doar 120 lei/ 2 persoane. Mâncarea este delicioasă iar desertul…mmm. Noi am rămas cu o impresie bună, sperăm că v-am convins și pe voi. ?
Așadar, dacă mergeți să vizitați Castelul Huneiazilor, nu ratați această locație. Vă lăsăm câteva fotografii să vedeți despre ce este vorba.

Kisses, ExpLovers 

WERK -restaurant si social pubWERK -restaurant si social pub Restaurant Hunedoara Restaurant Hunedoara Restaurant Hunedoara

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Timișoara Fashion Week 2018

 În perioada 9-10 mai 2018 a avut loc prima ediție Timisoara Fashion Week, cel ...

French Revolution

French Revolution

Ai ajuns în București și ai o poftă nebună de ceva dulce? Recomandarea mea ...