Unde mergem în weekend în Timișoara

LUMEN

De la orele 20:00 ( 7-8 octombrie ) vă recomandăm “Lumen“, un spectacol pentru Timișoara, în fostul port al orașului, organizat de Asociaţia Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2021, cu sprijinul Primăriei Timișoara, şi produs de “Plai”.

Pentru spectacol, se utilizează două macarale de 80 şi 130 de tone, video-mapări, vaporette și bărci pentru a crea un eveniment spectaculos.
Intrarea este liberă. Vă recomandăm să mergeți din timp pentru a nu pierde începutul spectacolului în căutarea unui loc de parcare.
Lumen Timisoara Spectacolul se va pune în scenă astăzi și mâine, deci nu ratați ocazia de a-l vedea.
Spectacolul durează aproximativ 45 de minute și se poate vedea de pe Splaiul Sofocle, după depoul RATT din zona Dâmbovița, spre Bega.

Locatia evenimentului : https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmaps.google.com%2F%3Fq%3D45.741521%252C21.195272&h=AT1Ac6CWYw-qLOjfZgLH0ctBCM4VFQo-2FqB0GZkh0Y00ijOJYdzZkUNa09J_5Ixrd92SOdO4kE3IiggAvtqpp4saUSBhWRXbKi4G9_C4wxYOOJPeZBq75Vit3z_uk7riN8 Capitala culturalaLumen Timisoara 2018
Street Food Festival

Toti gurmanzii din Timisoara sunt chemați la Street Food Festival, ediția de toamnă!
Între 4 și 7 octombrie, în Parcul Rozelor, chefii se vor întrece din nou în rețete, iar gurmanzii pot dansa și mânca în același timp. Cel puțin așa promit organizatorii.
Ce vă recomandăm ediția aceasta?
– [ ] Meniu Cheeseburger de la Batranu Sas. Preț 27 lei
– [ ] pentru desert un Kooltos cremos cu topping de ciocolată. Preț 23 lei.
Aşadar, aveţi toate motivele să treceţi pe la Street Food Festival, în Parcul Rozelor și pe strada Academician Alexandru Borza.

Mai multe informati puteti gasi aici : https://www.facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

Street Food Festival Street Food Festival cot cot Kooltos timisoara street food festival hreniuc lavinia explovers street food festival street food festival

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Timișoara Fashion Week 2018

 În perioada 9-10 mai 2018 a avut loc prima ediție Timisoara Fashion Week, cel ...

Enjoy your life! You only have one!

E soare, e cald, e aglomerație în oraș. Cum ar fi să ieșim din ...