Mama Shelter în Belgrad

Urma să avem 2 zile libere în wekend și căutam o destinație apropiată și pe gustul nostru. Deși, fusesem de foarte multe ori în Belgrad, nu putem spune că am fost atrași de ceva anume. De această dată, auzisem de un hotel super mișto- Mama Shelter iar după o simplă căutare pe rețelele de socializare, ne-am convins. Cu un concept original, terasă suspendată și mâncare foarte bună, Mama Shelter a fost alegerea perfectă pentru o relaxare în doi.

Mama Shelterhreniuc AlexMama Shelter luchain lavinia

După un drum de 2 h și 30 minute din Timișoara am ajuns la hotel. Acesta este situat într-un mall, pe strada cea mai populată de turiști. Ce ne-a uimit cel mai mult la acest hotel a fost conceptul super fresh, de actualitate dar și terasa cu un view superb și muzică foarte bună. Camerele spațioase cu un pat foarte confortabil (nu mai dormisem de mult așa bine), micul dejun delicios și foarte multe locuri de relaxare, acest hotel a fost alegerea perfectă pentru a petrece un weekend. Poate singurul minus la acest hotel a fost faptul că seara s-a luat comanda foarte greu datorită numărului mare de oaspeți, dar noi nu am lăsat nimic să ne strice mini-vacanța și am avut răbdare.

Asadar, un weekend la Mama Shelter în Belgrad este alegerea perfecta pentru o escapada “last minute”. Vă lăsăm câteva fotografii să vă convingeți. Kisses, ExpLovers!

explovers belgrad hreniuc Mama Shelter

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Concurs “Fotografi la înălțime”

Stațiunile montane din România vor fi promovare într-o nouă campanie dedicată pasionaților de drumeții ...

Maison Bistro & Hotel – Budapesta

Dacă ați ajuns în Budapesta, cu siguranță trebuie să încercați Maison Bistro& Hotel. Fie ...

Timișoara Fashion Week 2018

 În perioada 9-10 mai 2018 a avut loc prima ediție Timisoara Fashion Week, cel ...