Ce mâncăm la Timișoara Street Food Festival?

În perioada 10-13 mai ne-am delectat papilele gustative cu unele dintre cele mai gustose preparate la Street Food Festival, un concept nou care a luat cu asalt România în 2016 alături de ambasadorul evenimentului Chef Foa.

Deși am fost prezenți și anul trecut, anul acesta am fost impresionați de amploarea evenimentului și de multitudinea și diversitatea comercianților. Printre numeroasele camioane cu bunătăți, am găsit locuri de joacă pentru copii, locuri de relaxare dar și foarte multă voie bună și muzică live.  

De la mâncare românească, chinezească, japoneză, italienească, până la faimoșii burgeri sau coaste la cuptor, acest festival propune o călătorie în lume, oferind cele mai bune preparate din cele mai îndepărtate locuri de pe glob.  

Iar dacă avem mâncare bună, trebuie să și bem ceva răcoritor, camionetele cu fresh-uri, cocktail-uri, limonadă, bere, vin, prosseco, cidru, au fost prezente la datorie. Probabil atracția cea mai mare, în special pentru Alex, a fost reprezentată de secțiunea “dulce”, care a avut multe de oferit: clătite, înghețată, waffles, clătite americane și multe altele. În toată nebunia asta de arome și gusturi, ne-a atras atenția un camion cu vinyl-uri care întreținea atmosfera cu un aer de vacanță.

Una peste altă, Street Fod festival este un eveniment de trecut pe lista activităților în Timișoara. Prezența numeroasă și cozile destul de consistente demonstrează că timișorenii sunt deschiși pentru astfel de activități și că ne dorim cât multe astfel de evenimente.

Drumul camioanelor continuă, Timișoara dând startul unui maraton culinar ce cuprinde 11 orașe. Așadar, dragi români, pregătiți-vă! Street Food Festival vine și în orașul vostru!

Kisses, ExpLovers

 

Mai multe detalii gasiti aici

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

makeup

Exploring beauty

Trendurile anului 2017 în materie de makeup aduc o reinterpretare a anilor ’80. Orange, ...

Pardon Cafe – un local unic in Sibiu

De fiecare dată când plecăm într-un alt oraș, ne place să descoperim terase, restaurante, ...

Behind the Scenes – Fanylux

  Model: Luchian Lavinia Photo team : Hreniuc Alex & Iona & Calin Hair: Atelier ...