Top 10 produse de beauty sub 49,90 de lei!

Apa micelară profesională Cupio
Adesea îmi demachiez tenul și ochii cu apă micelară, fiind un proces mai rapid și eficient. Probabil ați observat și voi, apa micelară usucă destul de tare pielea, însă cea de la Cupio chiar îmi lasă tenul hidratat și proaspăt, fără nicio senzație de disconfort. Și mirosul produsului este senzațional!

( www.cupio.ro , 45 RON )


SKINLITE Masca tratament multi – etape cu extract de melc
Produsul conține o fiolă cu tratament pentru luminozitatea tenului pe care o masez înainte de aplicarea măstii pe zona gâtului și decolteu; serul facilitează absorbția produselor active.
Masca tip șervețel cu extract de melc regenerează , ajută la restabilirea nivelului de hidratare și elasticitătii pielii. În timp, semnele de imbătranire întârzie, pielea devine luminoasă , mai proaspătă și curată.

(Magazinele DM, 9 RON )


Apidermin cremă pentru față
Creștem observând cu mare interes rutina de înfrumusețare a mamelor/ bunicilor noastre. Vreau să vă impărtăsesc crema preferată a bunicii mele și nu doar pentru că are valoare sentimentală 🙂 , ci pentru că este un produs extraordinar. Dacă aveți tenul uscat, foarte uscat , deshidratat , obosit , această cremă este cea mai bună alegere pentru voi.
Este un produs cu un ingredient de bază extrem de benefic – lăptisor de matcă – substanță naturală cu un puternic efect antirid. O cremă super nutritivă, hrănitoare pe care o puteți folosi cu încredere când tenul vă cere ajutor. Dacă aveți tenul ușor gras ,o puteți folosi seara pentru regenerare!

( www.complex-apicol.ro, 8.41 RON )


Carmex balsam de buze
Este un produs indispensabil în îngrijirea pielii sensibile a buzelor în orice anotimp. Este un produs cu un efect rapid în repararea buzelor uscate, hidratează profund și hrăneste intens, având un efect răcoritor delicat.
Eu îl prefer pe cel clasic, dar există super multe variante și arome ale aceluiași balsam de buze Carmex.

( www.notino.ro, 18 RON )


Demachiant și Loțiune Tonică Garnier cu extract de struguri
Știm cu toții cât de importantă este îngrijirea pielii și mai ales demachierea tenului. Există pe piață un număr infinit de produse în acest sens. Am ales astăzi să vă spun despre demachiantul și toner-ul de la Garnier cu extract de strugure.
Este alegerea potrivită pentru orice tip de ten. Inlătura eficient fondul de ten, lasă tenul perfect curat , răcoreste și calmează. Este delicat și poate fi folosit și în zona sensibilă a ochilor.
După demachiere , se folosește loțiunea tonică prin miscări de tapotare, pentru a lua orice exces de produs și pentru a echilibra ph-ul pielii. Abia acum tenul este pregătit pentru hidratare.

( www.notino.ro, 15 RON fiecare)


Eucerin UreaRepair Plus – cremă de mâini pentru piele uscată spre atopica
Pentru că pielea mâinilor noastre este mai expusă factorilor dăunători din exterior , adesea ea își pierde echilibrul și are de suferit. Eu mereu mă confrunt cu o piele dureros de uscată.
Am încercat o mulțime de produse , simțind un real ajutor când am găsit-o pe cea de la Eucerin.
Nu conține parfum și se absoarbe foarte repede! Pentru mine este un mare plus!
Hidratează și hrăneste pielea , efectul de regenerare este foarte vizibil, dacă se folosește constant.

( www.notino.ro, 36 RON )


Gerovital Fiole cu acid hialuronic , Hyaluron C, 2% (10 fiole)
Fiola conține un ser bogat în Acid hialuronic pur și Vitamina C, ingrediente cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante, care asigură umplerea și netezirea ridurilor dinspre interior și previn efectele nedorite ale imbătranirii premature a pielii. 
Fiolele sunt recomandate persoanelor care au nevoie de un plus de hidratare , tenurilor obosite ,cu riduri fine, terne, acneice. Se recomandă să fie folosite dimineața și seara, o fiolă este de unică folosintă! Le recomand cu încredere! Tenul meu a simțit diferență!

( www.farmec.ro , 31.86 RON)


Balea Vaseline
Sunt sigură că toate ați auzit de vaselină, dar poate incă nu ați găsit utilitatea ei în domeniul beauty.
Astăzi, vaselina are un aspect și miros atrăgător și este folosită în majoritatea produselor de înfrumusețare de la balsamuri de buze, rujuri, rimeluri, creme, loțiuni, majoritatea produselor de beauty .
Cu ajutorul ei, vă puteți crea propriile nuanțe de ruj, blush, gloss și iluminator. Vă puteți îngriji zonele foarte uscate( coate, genunchi, buze) și puteți chiar scoate petele de ruj din orice țesătura dacă masați puțin produs înainte de spălare.
Nu o recomand neapărat ca și produs înlocuitor al cremei hidratante, pentru simplu fapt că este un produs al petrolului și pielea nu respiră, în rest puteți vedea că are o mulțime de utilizări practice! Love it!


(Magazinele DM, 8 RON )


NIVEA Soft cremă
Dacă sunteți în căutarea unui produs pentru îngrijire universală, l-ați găsit!
NIVEA Soft este o cremă hidratantă extrem de eficientă pentru îngrijirea zilnică a pielii. Este recomandată pentru orice tip de ten și poate fi folosită și pe corp. Rezultatul este mereu o piele fină, netedă și hidratată , uleiul de jojoba și vitamina E fiind “responsabile” pentru acest efect.
Produsul ne este prezentat în mai multe variante , în recipiente de 50/100/200/300 ml.

(www.emag.ro, 25.99 RON, 300 ml)

ANTHELIOS SPF 50 Spray cu efect matifiant invizibil , LA ROCHE-POSAY
Protecția solară a devenit un must-have în zilele noastre , în primul rând pentru sănătatea pielii! Razele solare sunt din ce în ce mai agresive și dăunătoare pielii noastre. Știu că vara majoritatea adăugăm în rutina noastră și un produs cu SPF, fie că e cremă/bază/fond de ten, dar indicat ar fi să folosim pe toată perioadă anului.
Eu, personal am tenul mixt-gras și efectul cremelor cu SPF îmi provoacă un oarecare disconfort, mereu îmi simt încărcată față.
Când mi-a fost recomandat și am încercat acest produs, m-am îndrăgostit iremediabil! Este ideal să îl porți după tine în geantă și să pulverizezi pe ten atunci când e necesar.
Spray-ul este ideal pentru tenul mixt-gras și potrivit pentru tenul sensibil, predispus la alergii solare.
ANTHELIOS SPF 50 Spray cu efect matifiant invizibil are la bază  tehnologia anti-luciu AIRLICIUM, o moleculă ce are capacitatea de a absorbi pană la 100 de ori greutatea sa în sebum, oferind o senzație de piele curată de pană la 9 ore. Se aplică foarte ușor și se absoarbe rapid. Are un efect revigorant, este invizibil pe piele și nu lasă urme albe, având rezultate foarte bune de-a lungul întregii zile chiar și peste machiaj.

( Farmacia Sensiblu, 48.77 RON)

Kisses, 
Beauty Lovers 
Ah, și nu uitați: viața e prea scurtă să nu avem grijă de frumusețea noastră!

Text: Adina Trohin, Lavinia Hreniuc

Photo credit: Anthony Tran

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Masca cu aur de 24K – tratament facial pentru fermitate

Faza 1. Demachiere: Demachiantul multifuncțional Green Tea Make up Remover – acțiune multifuncțională: demachiant, ...

makeup

Exploring beauty

Trendurile anului 2017 în materie de makeup aduc o reinterpretare a anilor ’80. Orange, ...

TOP 3 creme hidratante pe care trebuie să le încerci

1.) Kiehl’s Ultra Facial Cream Produsele de la Kiehl’s sunt din ce în ce ...