Menu
Your Cart
www.explovers.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu Politica cookie

Informatii despre livrare

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din contul tău de client, în secțiunea "Comenzile mele".

Livrarea este gratuită (în România) dacă valoarea comenzii depăseste 300 lei.


Dacă valoarea comenzii este mai mică de 300 lei, costul de livrare este

15 RON : România 24/48 ore lucratoare (prin GLS-Curier);

35 RON : Ungaria 2 zile (prin GLS-Curier);

39 RON : EU-Zone1 - Cehia (3zile), Slovenia(3-4zile), Slovacia(2zile), Bulgaria(2zile) prin GLS-Curier;

49 RON : EU-Zone2 - Polonia (3zile), Germania (4zile), Belgia (4zile), Olanda(4zile), Luxemburg(4zile), Austria(3zile), Italia(4-5zile), Croatia(3zile) prin GLS-Curier.

59 RON : EU-Zone3 - Danemarca (5zile), Franta (6zile), Marea Britanie(6zile), Irlanda(6-7zile), Vatican(4-5zile), Monaco(5zile), Portugalia(6-7zile), Spania(6-7zile), Insulele Canare(Spania 6-7zile) prin GLS-Curier.


Livrăm produsele comandate pe întreg teritoriul României, cât și internațional. Plata se poate face ramburs și prin card în România și prin card în UE. 

Shop.Explovers.ro nu își asumă răspunderea pentru starea produselor după ce acestea au fost predate curierului.  

  

Atenție: în cazul în care curierul nu găseste pe nimeni la destinație și nu reușește să predea coletul, comandă se va întoarce la noi. Pentru a încerca o altă expediere destinatarul se obligă să plătească pentru a două expediție.  Modificare sau anulare comandă


Dacă te-ai răzgândit şi nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poţi anunţa cât mai repede pe adresa de email: comenzi@explovers.ro sau la numărul: 0744.586.226 (interval orar 10-18h). Colegii noştri de la Suport Clienţi vor face tot posibilul să îţi modifice sau anuleze comandă. 


Retur - 14 zile


Dacă, din orice motiv, nu ești mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi sau să îl schimbi cu o altă mărime/model în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier.   

Aceşti termeni sunt valabili doar pentru persoane fizice care au achizionat produse de pe shop.explovers.ro  Clienţii cu statut juridic nu au dreptul să denunţe unilateral contractul. 

FOARTE IMPORTANT: Vă rugăm să returnaţi produsele în ambalajul original. Vă rugăm să trimiteți cutia de pantofi protejată într-o altă cutie/ambalaj și să nu lipiți AWB-uri direct pe cutia de încălțăminte. 

Produsul pe care îl schimbaţi/returnaţi trebuie să fie în starea lui iniţială, să nu prezinte urme de uzură, să nu prezinte zgârieturi sau lovituri, să nu îi lipsească accesorii, să aibă ambalajul original FĂRĂ bandă adezivă lipită pe ea. 

În situaţia în care un client figureaza în baza noastră de date cu un colet neridicat şi doreşte să facă o nouă comandă, la costul comenzii se vor adăuga cheltuielile de retur ale comenzii neridicate. 

NOTĂ:  În situaţia în care returnaţi un produs care a beneficiat de transport gratuit, iar în urma returnării unui produs valoarea produselor cumpărate scade sub valoarea de 300 RON, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare, costul transportului în valoare de 15 RON, se va scădea din suma pe care trebuie să v-o restituim. Vi se vor returna asadar banii mai putin cei 15 RON reprezentând costul transportului. 

Vă rugăm să trimiteţi coletul prin orice curier rapid doriţi dumneavoastră, iar costul pentru acest transport va fi suportat de dumneavoastră.

În caz de retur, suma va fi returnată prin virament bancar în cazul comenzilor platite cash la curier sau în contul bancar din care s-a efectuat plata, în cazul comenzilor platite online prin card bancar. Termenul în care se efectueaza plata este de maxim 14 zile de la data restituirii produsului.