Menu
Your Cart

Despre noi

                                                                                     

 

      

     Povestea Explovers a început din dorința de a explora dragostea în cele mai colorate locuri ale lumii. În fiecare destinație vedeam noi texturi, printuri, materiale și povești, astfel că ne-am dorit să exprimăm printr-o colecție de haine, simțurile, gândurile și experiențele trăite.   


     Vă propunem o serie de rochii vaporoase, ușoare, din materiale fine care mângâie corpul. Ne-am dorit rochii care la o adiere de vânt se lasă purtate în aer, iar paleta coloristică să pătrundă în povestea destinației. Iar pentru că vacanța insemnă plajă și mult, mult soare, vă propunem o gamă variată de costume de baie, colorate și pline de viată, întregi sau cu 2 piese, perfecte pentru un sejur de neuitat.   


      Vă lasăm acum să navigați printre ele, poate vă regăsiti și voi în povestea noastră.  

     

  

  Kisses,    

    ExpLovers

Să știi ca folosesc cookie-uri, pentru a îmbunătății experiența ta pe acest site. Te informez că am actualizat cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția si prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe acest site confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.