Timișoara Fashion Week 2018

 În perioada 9-10 mai 2018 a avut loc prima ediție Timisoara Fashion Week, cel mai mare eveniment de modă susținut în vestul României. Și cum un astfel de eveniment impune o anumită prestanță și eleganță, nu putea avea loc într-o sală mai frumoasă decât cea de la Venue: candelabre maiestruoase, podium impunător, decor impecabil, totul pentru a pune în evidență cele mai frumoase colecții ale designerilor și brandurilor românești.

 Pe podium au defilat creații semnate de: Starshiners, Diana Caramaci, Felix Ramiro, Mioara Cioara, Andreea Plesa, Adelina Certus, Anileda, Diana Giulia Paunescu, Louis Purple, Cosette, Atelier Narcisa, Mineli, Cozacone, Andreea Micle, Cocir Oana Maria, Adrian Ioan Mic, Roxana Florian, Schadt Hanelore, Tudor Tailor, Sandra Chira & Cristina Lazar, Freya Wedding.

Întregul eveniment a fost coordonat de către nimeni altul decât Alin Galatescu, în calitate de art Director iar moderatoarea evenimentului a fost carismatica Cosmina Păsărin. Invitatul surpriză din prima seară a fost Anda Adam care a încins atmosfera cu un concert.

În sală au fost foarte mulți spectatori și oameni influenți din lumea fashion-ului, ceea ce demonstrează că Timișoara avea nevoie de un astfel de eveniment. Cu alte cuvinte, felicităm inițiatorii acestui eveniment, Rodica Costea și Radu Marghidan și le mulțumim pentru invitație. Au făcut o treabă extraordinară iar evenimentul a fost un real succes.
Ne vedem la ediția următoare!
Kisses, ExpLovers

Text: Lavinia Luchian

Photo: Alex Hreniuc

Outfit Lavinia: Marmuse Athelier

Make-up Lavinia: Adina Trohin

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *