Luther Brasserie & Lounge

Luther Brasserie & Lounge

Asia, Europa, Africa, America…umblăm în toată lumea dar când avem de călătorit în țară o facem cu tot dragul și mai ales atunci când e vorba despre Transilvania. Am ajuns și în Brașov și căutam un loc drăguț unde să bem o cafea, să savurăm o dimineață răcoroasă în luna septembrie…Plimbându-ne pe străduțe în Piața Sfatului, ne-a făcut cu ochiul “Luther Brasserie & Lounge”. Canapele cu perini pufoase, candelabre, jazz, aromă de cafea bună și lumină ce pătrunde generos în încăpere. Ne-a convins! Alex comandă o tartă cu fructe și espresso dublu, iar eu un cappuccino cu spumă de lapte și cheesecake. Așteptând după comandă ne-a frapat design-ul acestui local: picturi pe tavan și pereți, coloane, ferestre mari, zona barului ce imită orga Bisericii Negre și o atmosferă relaxată.
Servirea este ireproșabilă iar meniul divers, cu preparate din bucătăria românească, italiană, asiatică și franțuzească și nu în ultimul rând cu multe variante de cocktail-uri. Practic acest local se transformă din cafenea în restaurant și din restaurant în bar de noapte.
Așadar dacă vizitați Brașovul, cu siguranță trebuie să puneți pe listă și acest local minunat de care puteți să vă bucurați în orice moment al zilei. Enjoy it!

Luther Brasserie & Lounge

Luther Brasserie & Lounge

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Mama Shelter în Belgrad

Urma să avem 2 zile libere în wekend și căutam o destinație apropiată și ...

French Revolution

French Revolution

Ai ajuns în București și ai o poftă nebună de ceva dulce? Recomandarea mea ...

WERK – great place in Hunedoara

La doar 5 min de Castelul Corvinilor am descoperit unul dintre cele mai frumoase ...