Dream of Zanzibar – Între vis și realitate

Pentru că mulți dintre voi ne-ați cerut sfaturi cu privire la vacanța în Zanzibar, ne-am gândit să vă aducem în prim plan un resort extraordinar, care ne-a transformat sejurul într-un vis. Este vorba despre Dream of Zanzibar, un complex hotelier situat pe coasta de nord- est a insulei cu acces la plaja Pwani Machangani.

Dream of Zanzibar ( Tanzania)

De când am ajuns aici, ne-am simțit în siguranță. Personalul foarte ospitalier, au grijă să nu-ți lipsească nimic. Am fost întâmpinați de un ghid care ne-a lasat numarul lui pentru a-l apela în cazul in care întâmpinam orice problemă. Acesta cunoștea foarte bine limba engleză, așadar comunicarea nu a fost o problemă. În două situații am apelat la recepție: când am avut nevoie de rezervare la restaurantul “The Rock” și de servicii medicale deoarece Alex se tăiase într-o scoică în apa. În ambele situații au fost prompți și fără cusur.
Resortul în ansamblu are un aer relaxant, cu palmier înalți și căsuțe cu acoperiș din paie, foarte mulți arbuști colorați, 2 piscine și multe locuri pentru relaxare.
Camera a fost spațioasă, cu un pat imens tip baldachin și terasă proprie. În fiecare zi primeam prosoape curate și refill la minibar.

Dream of Zanzibar ( Tanzania) Dream of Zanzibar ( Tanzania)
În ceea ce privește mâncarea și băutura, trebuie să știți că aveți de ales între 5 restaurante diferite și 3 baruri. Fiind vorba de servicii allinclusive, între cele 3 mese existau 2 gustări pe plajă ce constau în fructe, dulciuri și băuturi răcoritoare. De asemenea, în fiecare seară exista o tematică cu spectacole de dans și acrobație. Cel mai mult ne-a plăcut seara specific africană cu bucate culinare specifice și dansuri tradiționale.
Pentru relaxare, proprietate dispune de un centru spa care oferă tratamente orientale, precum și un centru de sporturi acvatice, cum ar fi windsurfingul și navigație cu catamaranul. Tot în cadrul hotelului găsiți și o serie de oferte pentru excursii opționale, dar cu niște prețuri ușor mai ridicate.
Dream of Zanzibar a dus vacanța noastră la superlativ și ne reamintim cu drag de fiecare dată. Sperăm că v-am fost de ajutor.

Kisses, explovers!

Dream of Zanzibar ( Tanzania)

foto : Alex Hreniuc

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Buddha-Bar Hotel

Te-ai gândit unde să evadezi în mini vacanța de 1 mai?

Cauți un hotel chic unde să te relaxezi? Buddha Bar Hotel din Budapesta este ...

Hotel Melia

Hotel Melia

Bun venit în capitala muzicii clasice și a valsului. Ați ghicit! Este vorba despre ...

Maison Bistro & Hotel – Budapesta

Dacă ați ajuns în Budapesta, cu siguranță trebuie să încercați Maison Bistro& Hotel. Fie ...