Top 10 produse de make-up sub 49,90 lei

Da, fetelor!
Știm că produsele de make-up sunt o investiție mare, dar dacă vă spunem că există și produse foarte bune la prețuri accesibile?
Am notat un Top10 al produsele pe care le folosim, dar cu siguranță mai sunt și altele.
Voi ce produse ați descoperit sub 50 de lei?

1.Fond de ten Maybelline Affinitone

Este primul fond de ten care chiar mi-a plăcut. Se aplică ușor , uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni. Acoperirea mi s-a părut excelentă , dând tenului un aspect satinat mat, dar totuși hidratat! Și …e doar 32 de lei!!!

( www.notino.ro Pret: 32 ron)

2.Iluminator Oh , My Glow , Cupio

Iluminatorul de la Cupio se potrivește în kitul oricărei femei. Un ten luminos și sănătos este cea mai importantă caracteristică a machiajului modern și poți obține un ten super frumos luminat cu acest produs. Încercați să folosiți și pensula ușor umezită când îl aplicați , vă garantez că veți fi încântate! Vine în mai multe nuanțe, preferatele mele fiind “VENUS” și “FULL MOON”.

( www.cupio.ro Pret: 48 ron)

3.Corector /Anticearcăn Boys`n Berries Lie To Me Pro Camouflage Liquid Concealer

Folosirea anticearcanului este un pas foarte important în aplicarea machiajului de zi cu zi. Cel de la Boys`n Berries are o acoperire mare și trebuie să aplicați o cantitate destul de mică pentru un efect wow de luminozitate! Îl puteți aplica și în zona cearcănelor , dar și pentru alte imperfecțiuni ale tenului. Mișcările de tapotare sunt cele mai indicate pentru o aplicare cât mai bună.

(www.makeupshop.ro Pret: 28.95 ron)

4.Blush / Pigment pentru ochi Moonshine Pigment , Cupio

Un produs foarte versatil , pigmentul cu nuanțe rose- aurii , poate fi folosit ca blush dând o culoare superbă și luminozitate pomeților , dar în același timp poate fi aplicat și pe pleoape.

(www.cupio.ro Pret: 39.90 ron)

5.Creion de sprâncene Cupio Brow-Me

Este un produs excepțional, foarte util pentru începătoare în domeniul machiajului , dar și pentru makeup artiști. Vine într-o gamă variată de culori , este retractabil ,are o mină super subțire , pentru definirea cât mai naturală a sprâncenei. Dacă pui prea mult produs sau apeși tare , folosește cu încredere peria pentru pieptănare și rezultatul va fi unul natural.

( www.cupio.ro Pret: 33ron)

6.Creion ochi NYX Professional Makeup Slim Eye Pencil

Creionul de la Nyx este foarte pigmentat ,rezistent și cremos. Îl poți folosi pentru conturul ochilor sau chiar pe toată pleoapa , aplicându-se foarte ușor. Dacă doriți să sporiți rezistenta creionului , fixați-l cu un produs pudrat ( fard , pigment etc.). Vine vara , experimentați și jucați-vă , sunt o mulțime de nuanțe disponibile, de la cele clasice de negru-maro la culori electrice .

( www.makeupshop.ro Pret: 19ron)

7.Tuș negru Eyeliner Gel Ultimate Wear Muah

Este un produs clasic și un MUST HAVE pentru orice iubitoare de beauty. Suntem mereu în căutarea unui tuș perfect , să fie negru intens , să reziste , să nu se transfere … etc. Eyelinerul de la MUAH mi-a întrecut muuult așteptările! Are culoare intensă , este rezistent la transfer și are un finish mat. Tușul MUAH vine însoțit de o pensulă de aplicare!

( www.cupio.ro Pret: 26ron)

8.Mascara L’Oreal False Lash Architect 4D Effect

Alungire și volum? Atunci alegeți liniștite mascara de la L`Oreal. Am încercat zeci de mascara, dar Lash Architect rămâne printre favoritele mele. Prelungește fantastic genele , le întoarce și oferă un volum maxim genelor, în același timp le separă și le definește perfect.

( www.emag.ro Pret: 44.63ron)

9.Creion Buze NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil

Un produs perfect pentru conturarea buzelor , rezistent și pigmentat este creionul de la NYX. Sunt foarte încântată de creioanele lor , sunt produse excepționale privind raportul calitate-preț. Și , ca bonus , au enooorm de multe culori!

( www.makeupshop.ro Pret: 19ron)

10.Tratament buze NYX Professional Makeup #Thisiseverything Lip Oil

Dacă ești adepta unor texturi lejere ,hrănitoare și nu super pigmentate pe buze , atunci trebuie să încerci Lip Oil de la NYX! Este un produs tratament care repară buzele uscate și crăpate , procesul fiind grăbit de uleiurile naturale pe care le conține. Eu îl folosesc foarte des cu un creion de buze și peste îmi aplic acest produs. Îmi place mult rezultatul. Aveți și aici o gamă largă de culori, cele în nuanțe de roz sunt preferatele mele.

( www.makeupshop.ro Pret: 29ron)

Kisses,

Beauty Lovers

Text: Adina Trohin , Lavinia Hreniuc

Foto: Jakub Gorajek

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Masca cu aur de 24K – tratament facial pentru fermitate

Faza 1. Demachiere: Demachiantul multifuncțional Green Tea Make up Remover – acțiune multifuncțională: demachiant, ...

makeup

Exploring beauty

Trendurile anului 2017 în materie de makeup aduc o reinterpretare a anilor ’80. Orange, ...

Sfaturi pentru o piele radiantă și sănătoasă pe timpul verii

Hello, beauty lovers! Este un subiect pe care dorim să-l abordăm de ceva vreme, ...