5 lucruri de făcut în Milano

În orice destinație nouă mergem, ne propunem să încercăm lucruri inedite, experiențe pe care le putem trăi la superlativ în acel loc. Atunci când am ales Milano pentru un citybreak aveam în gând înghețată și shopping. Apoi ne-am gândit că acest oraș are mult mai mult de atât de oferit. Ne-am propus să vă aducem în prim plan 5 lucruri pe care trebuie să le faceți în Milano, și anume:


1. Vizitați Domul din Milano. Este imaginea emblematica a orașului și cu siguranță vă va lăsa cu gura căscată. Aduce un aer superior orașului prin arhitectura gotică debordantă. De asemea reprezintă cel de-al treilea edificiu romano-catolic ca mărime din Italia, nu puteți rata așa ceva! Pentru o imagine complet diferită asupra orașului, vă recomandăm să urcați în Dom, prețul unui bilet fiind de 10 euro.

Milano
2. Mergeți la Galeriile Vittorio Emmanuele. Acestea formează cea mai veche arteră comercială, fiind construită în anul 1865. Aici veți găsi unele dintre cele mai luxoase magazine ale unor brand-uri cunoscute precum Prada, Gucci, Armani, Louis Vuitton. Locul în sine este unul fascinat, chiar și pentru o simplă plimbare.

Vittorio Emmanuele

Vittorio Emmanuele

Vittorio Emmanuele
3. Savurați un espresso la restaurantul Maio. Această terasă oferă o priveliște unică asupra Domului și cu siguranță , cafeaua va avea aici alt gust. Enjoy it!

Vittorio Emmanuele
4. Pentru că ne aflăm în Italia, nu puteți rata o înghețată delicioasă pe care o puteți găsi la orice colț de stradă. Aș recomanda un loc anume, dar nu are relevanță, aici înghețata este bună peste tot.


5. Mergeți la stadionul Giuseppe Meazza ( San Siro ), un stadion plin de istorie, adăpostul celor două echipe AC Milan și Internaționale Milano. Clădirea este impresionantă iar stadionul propriu zis este impunător.Este o experiență unică!

Foto San Siro:Wikipedia

Sperăm că v-am făcut poftă de vacanță și de lucruri noi. Alegeți Milano pentru un citybreak și nu uitați să treceți și aceste lucruri pe listă. Ah…și nu uitați, viața e prea scurtă să mergem de două ori în același loc! Kisses, expLovers!

Foto: Alex Hreniuc

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Revelion la 1299euro/persoana in Cuba!

Poate credeți că este prea devreme, dar noi ne-am făcut deja planuri pentru Revelion. ...

Croazieră în Caraibe

Cum vă sună o croazieră în Caraibe? Cum ar fi ca pe parcursul a ...