Cine nu adoră zilele libere când pur și simplu te trezești fără să ai în cap un plan deja stabilit pentru ziua ce urmează?

Coffee in bed

Coffee in bed

Cine nu adoră zilele libere când pur și simplu te trezești fără să ai în cap un plan deja stabilit pentru ziua ce urmează? E așa plăcut să nu trebuiască să te grăbești, să nu-ți bei cafeaua pe drum. Fă ca azi să fie o astfel de zi!

Soarele a răsărit de ceva timp, o rază pătrunde și în camera mea. Încet, încet deschid ochii și realizez că e acea zi, liberă. Încerc să-i caut îmbrățișarea dar nu este lângă mine. Mă întorc pe cealaltă parte și mai dorm puțin. În câteva minute mă trezește o aromă de cafea tare, așa cum îmi place mie. Mă sărută și îmi spune ,, Bună dimineața iubito!,,.Deschid ochii și văd o ceașcă mare de cafea și câteva dulciuri. Știe că ador combinația dulce-amărui. Ahhh ce bine e să ,,pierzi,, dimineața în pat, să te bucuri de prezența omului iubit. Așa-i că avem nevoie de mai multe zilele libere? Uneori, datorită stresului și grijilor zilnice, uităm să ne bucurăm de lucruri simple, de o dimineață liberă sau o cafea băuta în liniște. Totul depinde de noi, trebuie doar să acționăm!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Maroc

Ziua bună se cunoaște de dimineață

Se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei sau că ...

Timișoara Fashion Week 2018

 În perioada 9-10 mai 2018 a avut loc prima ediție Timisoara Fashion Week, cel ...

makeup

Exploring beauty

Trendurile anului 2017 în materie de makeup aduc o reinterpretare a anilor ’80. Orange, ...

WERK – great place in Hunedoara

La doar 5 min de Castelul Corvinilor am descoperit unul dintre cele mai frumoase ...