Cine nu adoră zilele libere când pur și simplu te trezești fără să ai în cap un plan deja stabilit pentru ziua ce urmează?

Coffee in bed

Coffee in bed

Cine nu adoră zilele libere când pur și simplu te trezești fără să ai în cap un plan deja stabilit pentru ziua ce urmează? E așa plăcut să nu trebuiască să te grăbești, să nu-ți bei cafeaua pe drum. Fă ca azi să fie o astfel de zi!

Soarele a răsărit de ceva timp, o rază pătrunde și în camera mea. Încet, încet deschid ochii și realizez că e acea zi, liberă. Încerc să-i caut îmbrățișarea dar nu este lângă mine. Mă întorc pe cealaltă parte și mai dorm puțin. În câteva minute mă trezește o aromă de cafea tare, așa cum îmi place mie. Mă sărută și îmi spune ,, Bună dimineața iubito!,,.Deschid ochii și văd o ceașcă mare de cafea și câteva dulciuri. Știe că ador combinația dulce-amărui. Ahhh ce bine e să ,,pierzi,, dimineața în pat, să te bucuri de prezența omului iubit. Așa-i că avem nevoie de mai multe zilele libere? Uneori, datorită stresului și grijilor zilnice, uităm să ne bucurăm de lucruri simple, de o dimineață liberă sau o cafea băuta în liniște. Totul depinde de noi, trebuie doar să acționăm!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Timișoara Fashion Week 2018

 În perioada 9-10 mai 2018 a avut loc prima ediție Timisoara Fashion Week, cel ...

Behind the Scenes – Fanylux

  Model: Luchian Lavinia Photo team : Hreniuc Alex & Iona & Calin Hair: Atelier ...

Unde mergem în weekend în Timișoara

LUMEN De la orele 20:00 ( 7-8 octombrie ) vă recomandăm “Lumen“, un spectacol ...

Boho Bar Belgrad

Dacă tot hotărâsem să petrecem un weekend în Belgrad, am căutat unele dintre cele ...