Maison Bistro & Hotel – Budapesta

Dacă ați ajuns în Budapesta, cu siguranță trebuie să încercați Maison Bistro& Hotel. Fie că doriți să vă cazați sau doar să petreceți câteva ore la restaurant, Maison Bistro este alegerea perfectă.

Hotelul este localizat la 400 m de Biserica Mathyas și 1,1 km de Castelul Buda și Podul cu lanțuri, așadar se află exact în Cetate, unde veți găsi și cele mai importante atracții ale orașului de pe Dunăre. Practic nu mai aveți nevoie de transport. De asemenea, dacă va cazați, parcarea este gratuită.

Nu știm exact ce ne-a plăcut mai mult aici: camera spațioasă cu un pat imens tip baldachin sau restaurantul- bistro foarte colorat și cu multe bunătăți culinare? Cert este că, aceste lucruri au făcut din șederea în Budapesta, o mini-vacanță extraordinară. Iar cu puțin noroc am găsit o mega ofertă:  am plătit doar 78 euro pe cameră, deși prețul afișat era puțin peste 200 euro.

Ah, să nu uit, cafeaua este excelentă (un lucru foarte important pentru noi).

Trebuie să recunoaștem că hotelul în care suntem cazați în vacanță are o pondere destul de mare pentru felul în care ne simțim. Așadar, trebuie să alegem doar locuri frumoase! Maison Bistro& Hotel este unul dintre ele.

Kisses, Explovers!Maison Bistro & Hotel - Budapesta Maison Bistro & Hotel - Budapesta Maison Bistro & Hotel - Budapesta Maison Bistro & Hotel - Budapesta Maison Bistro & Hotel - Budapesta

text: Luchian Lavinia

foto: Hreniuc Alexandru

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Vacanță exotică la 1208 euro cu plecare din Timișoara

Cu siguranță ai văzut pe rețelele de socializare, acele poze în care avionul trece ...

Concurs “Fotografi la înălțime”

Stațiunile montane din România vor fi promovare într-o nouă campanie dedicată pasionaților de drumeții ...