Top 3 seruri cu acid hialuronic pe care merită să dai banii

În zilele noastre există foarte multe produse de frumusețe și este foarte greu să alegem ce se potrivește mai bine pentru noi și să decidem care produse chiar merită investiția. Zic investiție pentru că știm cu toate că unele produsele bune costă mult. Din aceeași categorie sunt și serurile cu acid hialuronic. Pe piață există o varietate mare de produse, iar prețurile diferă, așa că mi-am propus să vă aduc în lumină 3 seruri pe care le-am folosit atât eu, cât și Adina și care au oferit rezultate vizibile. Bineînțeles, nu vă așteptați ca peste noapte să aveți din nou tenul unui bebeluș, însă micile imperfecțiuni pot dispărea, iar tenul poate deveni mai luminos.
Deși unele studii spun că produsele antiageing ar trebui folosite după vârsta de 30 ani, eu spun că prevenția este totul, iar includerea unui ser pe bază de vitamina C care să conțină și acid hialuronic este bine-venită de la vârsta de 25 ani.
Iată așadar, cele 3 seruri care mi-au oferit rezultate vizibile după o perioadă de câteva săptămâni de folosire:

  • Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate de la Kiehls. Acest produs conține vitamina C în proporție de 12, 5 % și acid hialuronic. După utilizare, pielea capătă luminozitate și este netezită. De asemenea ameliorează vizibil liniile fine de care încercam să scăpam și în același timp îmbunătățește textura pielii. Ce îmi place cel mai mult la acest produs este că oferă tenului acel aspect de “sunkissed” atât de dorit mai ales în timpul verii. Este bine de știut că această formulă este potrivită tuturor tipurilor de ten, inclusiv cel sensibil.
    Preț: 280 lei, www.kiehls.ro
  • Liftactiv Serum 10 Supreme de la Vichy. Acest ser oferă de la prima utilizare un ten mult mai neted, mai ferm, iar pielea se simte mult mai fină și curată. Pe lângă efectul de reducere a liniilor fine, acest ser accelerează și regenerarea celulară. Eu îl folosesc de asemenea ca și bază pentru crema de zi.
    Preț: 166,72 lei, www.emag.ro
  • Youth Activating Concentrate – Advanced Genifique- de la Lancome. Acest produs oferă cele mai importante caracteristici ale unui ten tânăr: fermitate, elasticitate, luminozitate și nu în ultimul rând tonus și claritate. Sună imposibil, așa-i? Ei bine, acest ser le poate obține în numai câteva zile de la utilizare. Ce mi-a plăcut cel mai mult la acest produs este textura și faptul că oferă tenului un tonus extraordinar.
    Preț: 299 lei, www.douglas.ro


Sperăm că acest articol să vă fie unul folositor și dorim să menționăm că toate produsele pe care le recomandăm sunt exact ceea ce noi am folosit sau chiar folosim în prezent. De asemenea, nu uitați că aceste produse necesită o utilizare îndelungată pentru a obține rezultate vizibile.
Kisses,
Beauty Lovers
Ah, și nu uitați: viața e prea scurtă să nu avem grijă de frumusețea noastră!

Text: Lavinia Hreniuc, Adina Trohin

Photo: Drew Graham

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Top 10 produse de make-up sub 49,90 lei

Da, fetelor! Știm că produsele de make-up sunt o investiție mare, dar dacă vă ...

Make-up tutorial – Orange blossom

Make-up : Adina Trohin for www.explovers.ro Orange blossom  @cupio •HD foundation shade 05 Shell  ...

makeup

Exploring beauty

Trendurile anului 2017 în materie de makeup aduc o reinterpretare a anilor ’80. Orange, ...