Top 5 destinații pentru luna de miere

Fiecare dintre noi ne imaginăm diferit luna de miere dar cu siguranță sunt câteva lucruri pe care le dorim cu toții, și anume: relaxare, locuri romantice cu restaurante drăguțe și activități pe care le putem face în doi.
Ne-am propus să vă aducem în vizor 5 destinații care pot fi luate în considerare pentru luna de miere, oferind locul perfect pentru iubirea voastră.
1. Maldive, insula turquoisului infinit, oferă locul ideal pentru relaxare. Înconjurați pe apele limpede ale Oceanului Indian, aici veți găsi intimitatea de care aveți nevoie în luna de mire. Experiența trăită aici este adresată unui cuplu romantic ce dorește să aibă parte de un tratament regal.luna de miere maldive

 

2. Bali, o oază de liniște și regăsire. Foarte multă lume care a fost în Bali spune că acest loc este magic. Să fie oare cultura lor? Să fie oare vegetația abundentă? Să fie oare locurile uitate din mijlocul junglei? Bali abundă în frumusețe, ceea ce o face destinația ideală pentru luna de miere.

luna de miere bali

3. Zanzibar, un mix de culori și experiențe. Această insulă oferă combinația perfectă între relaxare și distracție. Fie că îți dorești doar să lenevești pe plajele fine la soare sau îți dorești să descoperi cultura africană, Zanzibar este locul perfect. Safari, snorkeling, restaurante pe plajă, plimbări prin plantațiile de mirodenii, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile oferite de acesta destinație.

luna de miere zanzibar

4. Sri Lanka, un diamant neșlefuit. Plaje sălbatice, vegetație bogată și multă energie pozitivă. Aici veți găsi singurul orfelinat de elefanți din lume, ce adapostește aproximativ 90 animale. Dacă ajungeți aici, cu singuranță veți savura la maxim toate experiențele ce le oferă acesta insulă minunată.

luna de miere sri lanka
5. Mexic, țara sombrero-ului și a tequilei. Dacă ajungeți aici, veți descoperi cele mai frumoase plaje, locuri ideale pentru snorkeling și scufundări dar și unele dintre cele mai interesante petreceri. Sunt foarte multe activități pe care le puteți face în Mexic dar Marea Caraibelor vă va cuceri de la primul contact vizual.

luna de miere mexic

Kisses, explovers!

foto: Alex Hreniuc

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *